Pungi de hartie cu sau fara fereastra

Pungile de hartie sunt utilizate în principal de brutării, măcelării și alte divizii proaspete  din sectorul de retail alimentar.

Comparativ cu pungile de plastic convenționale, pungile de hârtie oferă avantajele unui aspect de calitate superioară, precum și posibilitatea de imprimare pe întreaga suprafațăoferind astfel o prezentare moderna a  bunurilor ambalate.

Pungi alimentare cu fereastra

Astfel de pungi permite produse de patiserie proaspete să fie prezentate atractiv pentru consumatorul final.

Pungile vin în numeroase dimensiuni și tipuri de hârtie. Utilizarea de PP, OPP sau folii din PET faciliteaza vizionarea  produselor de patiserie in ambalaj. In plus, perforațiile filmului prevenin formarea condensului în cazul produselor calde.
Aspectul lor de înaltă calitate este completată de o imprimare multi-colorata personalizata pe hârtie sau pe film.

Pungi simple de hartie

COMCOPLAST vă poate furniza cu pungi simple cu pliu lateral, cu deschidere in partea de sus sau cu deschidere laterala în diverse dimensiuni. Acestea sunt în mod normal fabricate din hârtie kraft maro sau alb, care pot fi comandata în diferite gramaje. Cu o imprimare de înaltă calitate, pungile din hartie asigura  atat ambalarea sigura si efeicienta a produsului cat si o forma de publicitate.