Sacose

Sacosele sunt un instrument de transport indispensabil, fără de care viața de zi cu zi este greu de imaginat. Acestea oferă protecție pentru bunurile transportate, servește ca mijloc de transport și spațiu publicitar. Gama noastra cuprinde:

  • Sacose polietilena virgina : Pentru sacosele noastre, extrudam LDPE, HDPE, MDPE, Coex de film, PP și PET. Toate acestea sunt proiectate pentru utilizare repetată și pot fi în cele din urmă reciclate prin sisteme duale.
  • Sacose de polietilena regenerata (LDPCR): Extrudam LDPE, HDPE, MDPE, filme COEX, PP și PET pentru pungile noastre. Toate acestea sunt proiectate pentru utilizare repetată și pot fi, în cele din urmă, reciclate prin sisteme duale.
  • Sacose din bumbac si din hartie sunt disponibile într-o varietate de modele.
  • Sacose din materiale compozite Prin sacosele de material composite, ne referim la saci, care sunt făcuti dintr-un amestec de materiale, combinate pentru a forma un nou material compozit inseparabil.
  • Sacose ecologice Sunt fabricate din 90% materiale non-fosili. Acestea derivă în principal din resurse naturale (de exemplu, porumb, amidon, PLA). Producem formate standard și speciale, sacose neimprimate sau modele excelente imprimate cu pana la 10 de culori pe fiecare parte. În funcție de tipul de sacosa, se pot achiziționa în formă vrac sau top.